Vergoedingen zorgverzekeraar

Oefentherapie Cesar/Mensendieck en slaapoefentherapie voor volwassenen (vanaf 18 jaar) wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Natuurlijk bewegen heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract, waardoor de rekeningen rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gestuurd worden. Wanneer je niet (meer) voor oefentherapie Cesar/Mensendieck verzekerd bent, worden de tarieven van de praktijk gehanteerd en ontvang je een rekening thuis.

 

Kinderen tot 18 jaar krijgen 18 behandelingen per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Dit kan eventueel aangevuld worden met vergoeding uit de aanvullende verzekering. 

 

Patiënten met een aandoening welke voorkomt op de chronische indicatielijst, hebben recht op onbeperkte vergoeding, waarbij volwassenen de eerste 20 behandelingen zelf of uit de aanvullende verzekering betaald moeten worden. Bij kinderen wordt er bij het gebruik van een chronische machtiging direct overgeschakeld naar vergoeding vanuit de basisverzekering. Bij een chronische indicatie is altijd een verwijsbrief van een huisarts of specialist nodig.

 

Btw-identificatienummer per 01-01-2020: NL001558124B53