Even voorstellen

Ik ben Corien Gielens-Habraken en ben in 2008 afgestudeerd als oefentherapeute Cesar in Utrecht. Al snel kon ik aan het werk als oefentherapeute en kon ik veel ervaring op doen en mij specialiseren in dat wat ik naast de houdings- en bewegingstherapie ook leuk vond, werken met kinderen. 

 

Mijn doel voor elke patiënt is hen bewust te laten worden van hun eigen lichaam of gedrag, om zo te komen tot ontwikkeling en het doel van de patiënt te bereiken. Dit proces probeer ik, op het juiste niveau van de patiënt, te stimuleren en te coachen. Door middel van oefeningen, analyse en verandering in houding en beweging, begeleiden en adviseren van ouders/verzorgers en docenten en het spelenderwijs behandelen van kinderen, ga ik ervoor om samen met mijn patiënten hun doelen te bereiken.

 

Na de opleiding heb ik mij verder kunnen verdiepen en specialiseren in onder andere de ontwikkeling van kinderen. Zo heb ik in 2010 de opleiding zintuiglijke prikkelverwerking afgerond en ben ik sinds 2012 geregistreerd kinderoefentherapeute Cesar. Verder heb ik me in 2016/2017 verdiept op het gebied van slaapproblemen. In de toekomst hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen binnen het motorische, gedragsmatige en psychische gebied bij kinderen.

 

Vanaf 2011 heb ik mijn eigen praktijk geopend en heb deze in de loop der jaren uitgebreid met verschillende locaties waar ik fijn samenwerk met andere therapeuten. Verder zijn mijn man en ik trotse ouders van onze zoon en dochter.